Tiger & Blaze

Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av Maija - 9 augusti 2013 22:50

... visa sitt rätta jag. Nu anfalls både jag och Tiger och det bits lite i mattor och sängar. Det avleds lätt med en leksak eller tuggis. Vi har hälsat på en massa människor och barn i både vagn och bärsele idag. Eller det är mest Tiger som hälsar, Blaze nöjer sig med att sitta eller ligga vid mig och titta men går fram för det mesta och nosar en stund. Han har också ätit sitt första riktiga ben idag och det gick riktigt bra. Han tuggade fint på benet och gick till mitt knä med den för att äta tillsammans. Jag blev så glad, hittills så kommer Blaze glatt in med både leksaker och tuggisar   

             

Av Maija - 9 augusti 2013 22:44

Tänkte jag skulle försöka ta två bilder en gång i veckan nu närmsta tiden så man ser hur han växer :)

   

Av Maija - 9 augusti 2013 14:15

Det går över förväntan med Blaze. Han sover större delen av natten, inget pipande när jag är i badrummet och studsar glatt fram utomhus. Tiger har glatt tagit på sig rollen som storebror och beskyddar, tvättar och leker med Blaze. Jag trodde verkligen Tiger skulle vara "mindre entusiastiskt" till valp, men han är helt lyrisk. Tiger har blivit duktigare på att leka med Blaze redan från igår och tar det nu mycket lugnt och står mest stilla medan Blaze hoppar runt honom. Blaze har varit fortsatt cool till det mesta, han har skällt på några människor men annars har svansen varit på topp. Vi har hunnit med att vara i skogen, träffat lite kompisar och hälsat på en sheltie och en labrador. Blaze har också fått sitta i ryggsäck på magen när Tiger och jag behövt gå lite längre och det har han accepterat som om han alltid suttit där.


Blaze har varit väldigt artig och gör inte alltför mycket väsen av sig än, men jag vet att det är "smekmånaden", om några dagar känner han sig hemma och kan visa sitt rätta busiga jag. Idag så tuggar han i alla fall på näsan och håret när jag bär ut honom och har slitit i lakan och mattor    Nu kommer en film- och bildbomb!

   

Trött Tiger klockan fem på morgonen.                    

Första tandborstningen gick bra tycker jag ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards