Tiger & Blaze

Alla inlägg den 20 september 2013

Av Maija - 20 september 2013 11:11

12,8kg tung är lillmannen nu och denna vecka är hans vänstra öra lättare än det högra :P

   

Av Maija - 20 september 2013 08:45

Veckan har rullat på alldeles för snabbt. Det har inte blivit mycket produktivt gjort för jag har legat sjuk och vädret har inte varit anpassat för sjuklingar. Hundträning hemma har det förstås blivit och puppisen lär sig himla fort och Tiger som börjar träna lite nya och gamla saker är riktigt nöjd med sig själv efteråt. Jag börjar lära mig hur länge Blaze orkar koncentrera sig, för vissa övningar kan han hålla på ganska länge medan andra kräver med tanke och bara får upprepas två gånger innan det blir buspaus. En slutgiltig utvärdering av veckan kommer senare ;)


Tigers ögon har inte blivit särskilt mycket bättre (om ens alls) så nu har jag beställt hem z/d ultra torr- och blötmat. Jag ska därmed inleda en 8veckors period med eliminationsdiet vilket betyder inga tuggisar framme till Blaze. Det är väl den största utmaningen som jag ser det. Men jag letar efter renhorn att ta hem och ska prova olika nylontuggisar med smak. Som tur är så är inte Blaze så kinkig med vad han tuggar på. Måste också säga att Tiger är så himla duktig med alla dessa ögonspolningar, klorhexidintvättar, salvor och droppar. En toppen kille   


Blaze har varit extra duktig idag, iaf för att vara raptor-puppy (hans mest använda smeknamn). Denna morgons göra-frukost-rutin bestod inte av bit i byxbenen utan en morrande valp som kastade sig in i mig med en leksak. Klart mycket bättre med en kampglad, morrande och leksugen valp som visar det genom att hämta en leksak än att bita i kläder och händer! Riktigt härlig puppis  Denna vecka har han också upptäckt att han kan stå på bakbenen och därmed nå saker, han försöker krafsa ner saker från både köksbänkar och hyllor. Det är nästan mer revolutionerande än när han kom på att han kunde rulla sig i gräset!


Nu sover alla hundar och jag ska bädda ner mig för ännu en film. Igår tittade Blaze på singing in the rain med mig och nu blir det Horton hears a who :)

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards